نمرات امتحان نهایی چه زمانی اعلام می‌شود؟ بی‌اختیاری ادرار، یکی از علائم اصلی اختلال در کف لگن است بهره‌مندی ۵ هزار دانش‌آموز مشهدی از خدمات بهزیستی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (دوشنبه یکم مرداد ۱۴۰۳) | تداوم وزش باد در استان تا پایان هفته برای اولین بار در خراسان رضوی؛ افتتاح مرکز نگهداری شبانه‌روزی موقت اتیسم تجویز آنتی‌بیوتیک در ایران ۱۰ درصد بیشتر از میانگین جهانی قاچاق معکوس دخانیات به دلیل قیمت پایین در ایران توصیه‌هایی در خصوص خشکی چشم | زائران اربعین مبتلا به خشکی چشم، اشک مصنوعی همراه داشته باشند کشف و ضبط ۱۳۰ قبضه سلاح جنگی غیر مجاز در شادگان خوزستان تغذیه و تحرک کافی از عوامل اثر گذار در حفظ سلامت استخوان و مفاصل است علت تأخیر در واریز حقوق تیرماه ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی | تعطیلات رسمی بهانه تأخیر در واریز حقوق و مستمری نشود! چرا مدیریت مصرف آب در تابستان امسال ضرورت دارد؟ | مراقب گرمای غیر طبیعی تابستان امسال باشید ابلاغ بیش از ۶۱ هزار میلیارد ریال از اعتبارات سرمایه‌ای خراسان رضوی ماجرای نامه مخبر برای حداقل‌بگیران تامین اجتماعی چه بود؟ | سه میلیون تومان برای متناسب‌سازی نیست! راه اندازی چهارمین مرکز خدمات جامع سلامت آموزشی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد اعمال‌قانون ۱۸۳۷ خودروی حادثه‌ساز در مشهد | توقیف ۴۴ خودروی متخلف (یکم مرداد ۱۴۰۳) آخرین وضعیت بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج | ۲۷۰ هزار نفر در صف انتظار هستند (یکم مرداد ۱۴۰۳) چرا کمک هزینه معیشتی معلولان متوقف شده است؟ چرا قانون متناسب ‌سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی به درستی اجرا نمی‌شود؟ انتشار فایل کتاب‌های درسی دانش‌آموزان مدارس از امروز (یکم مرداد ۱۴۰۳) یک‌میلیون تومان متناسب‌سازی به حساب بازنشستگان کشوری واریز می‌شود، اما برای بازنشستگان تأمین اجتماعی، نه (یکم مرداد ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

چگونه چهارشنبه سوری ایمنی داشته باشیم؟

  • کد خبر: ۱۵۴۷۶۷
  • ۲۲ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۴:۵۱
چگونه چهارشنبه سوری ایمنی داشته باشیم؟
بی توجهی به نکات ایمنی و سهل انگاری در برگزاری مراسم چهارشنبه سوری می‌تواند آسیب‌های جانی و مالی سنگینی را در پی داشته باشد.

زهیر موسوی | شهرآرانیوز، هرگونه بی توجهی به نکات ایمنی و سهل انگاری در برپایی مراسم چهارشنبه سوری می‌تواند زیان‌های جانی و مالی سنگین و غیرقابل جبرانی را در پی داشته باشد. خانواده‌ها در پیشگیری از حوادث نقش مهمی را ایفا می‌کنند.

چهارشنبه سوری یکی از سنت‌های قدیمی ما ایرانیان است که در زمان ھای گذشته در حد یک آتش بازی مختصر در نقاط از پیش تعیین شده اجرا می‌گردید و هدف نهایی آن پاکسازی محیط زندگی و برطرف نمودن کدورت ھای فی مابین اقوام بود تا به هنگام فرارسیدن عید نوروز با دلی پاک و به دور ازھرگونه کینه توزی و خصومت شروع سال جدید را جشن بگیرند.

متاسفانه در سال‌های اخیر مراسم سنتی و زیبای این شب رنگ دیگری به خود گرفته و تبدیل به بازیھای خطرناک با مواد منفجره و محترقه گردیده است. آتش زدن بوته ھای خشک و پریدن از روی آتش به تجمع جوانان درخیابان‌ھا، آتش زدن فشفشه و منفجر کردن نارنجک و پرتاب سیگارت تبدیل شده است که می‌تواند خطرات متعددی را برای بسیاری از ھموطنان عزیزمان به دنبال داشته باشد.

ماجرای پرسروصدا و آتشینی که معمولا از اوایل اسفند آغاز می‌شود و در آخرین شب چهارشنبه سال اوج می‌گیرد... و چه کسی می‌داند که چهارشنبه سوری امسال یا سال بعد، چند چشم زیبا بسته خواهد شد؟ چند دست و صورت مهربان خواهد سوخت؟ چند خانواده داغدار خواهد شد؟ و این ماجرا تا کی ادامه خواهد داشت؟

هشدار‌های ایمنی

ضروری است که والدین در تهیه وسایل آتش بازی بی خطر فرزندان شان را همراهی نمایند. کودکان به هیچ عنوان شخصاَ نباید از موادآتش بازی و محترقه استفاده نمایند.

از نگهداری مواد محترقه، تهیه و ساخت وسایل آتش بازی به خصوص در منزل، زیرزمین، محل کار و ... جداً جلوگیری کنید.

از حمل مواد محترقه و آتش گیرو انفجاری حتی به مقادیر بسیار کم، در جیب لباس و کیف جداً خودداری کنید.

در صورت نگهداری مواد آتش بازی، حتی کم خطر حتماً آن را در جای خشک و خنک نگهداری کنید.

 مواد آتش بازی (محترقه و انفجاری) را از محل‌هایی که مطمئن هستند خریداری کنید. این مواد را از دست فروش تهیه نکنید.

همیشه در مواقع آتش بازی جهت اطفاء حریق، آب، کپسول اطفاء حریق و حتی االمکان جعبه کمک‌های اولیه در دسترس باشد.

مواد آتش بازی (منفجره و محترقه) را به طرف افراد دیگر پرت نکنید.

هیچ‌گاه از الکل برای آتش گیری مواد استفاده نکنید.

از آتش زدن الستیک، هیزم، کارتن خالی و امثال آن چه در واحد‌های مسکونی و چه در معابر، کوچه و خیابان خودداری نمایید.

از پرتاب مواد آتش زا مانند فشفشه و موشک بر روی درخت ها، بام و بالکن منازل که از عوامل عمده بروز آتش سوزی است جداً خودداری کنید.

صاحبان فروشگاه‌های مواد شیمیایی و رنگ فروشی‌ها از فروش هر گونه مواد آتش زا و مواد شیمیایی به کودکان و. نوجوانان جداً خودداری نمایند.

از ریختن مواد سریع االشتعال مانند نفت، بنزین و... بر روی مواد آتش گیر جداً خودداری شود.

از قرار دادن ظروف تحت فشار از جمله کپسول، اسپری، حشره کش‌ها و... برروی آتش خودداری شود.

مراقب رفتار‌های خطرناک و ناهنجار بوده و در صورت لزوم مراتب را به واحد‌های گشتی نیروی انتظامی و یا پلیس ۱۱۰ اطلاع دهید.

از سوزاندن وسایلی، چون کپسول گاز، الستیک وآمپول واستفاده از مواد آتش زا نظیر بنزین، الکل، کاربیت و مانند آن جداً خودداری نمایید.

از برپایی آتش در معابر باریک ودر نزدیکی پست‌های برق یا ایستگاه‌های تقلیل فشار گاز و پارکینگ‌های عمومی پرهیز کنید.

از برپایی آتش‌های حجیم و غیرقابل مهار خودداری کنید.

استفاده از مواد آتش بازی هرگز به طور کامل ایمن نیست، حتی در صورتی که مراقبت کامل صورت گیرد. حوادث نه‌تنها ممکن است برای کسانی که از آن استفاده می‌کنند به وجود آید، بلکه برای کسانی که این مواد را تهیه می‌کنند نیز ممکن است اتفاق بیفتد. پس از مکان‌هایی که ازمواد محترقه در آن تهیه و استفاده می‌شود دوری کنید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->